Ако Даниел Митов бъде назначен за министър, ГЕРБ ще носи

...
Ако Даниел Митов бъде назначен за министър, ГЕРБ ще носи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ ще носи отговорност за МВнР, ако Даниел Митов стане министър

Ако Даниел Митов бъде назначен за министър, ГЕРБ ще носи отговорност за Външно министерство. Това съобщи пред журналисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на Българска национална телевизия кой носи политическата отговорност за служебния кабинет Борисов сподели: Народното събрание - трите обединения, които трансформираха Конституцията - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

" Философията на тази Конституция беше направена по този начин, че трите партии в този блок да носят отговорност, откакто се реалокира тежестта за избора на служебно държавно управление от президентството към Народното събрание. Нека бъдат общителни сътрудниците, да не се махат толкоз елементарно и да споделят, че нямат отговорност за това, което сътворихме. Призовавам ги, с цел да не ни се смеят хората, да бъдем на висотата на сътвореното. Трябва да има един виновен парламент. Не можем да желаеме от Нинова, Йорданов или Костадинов да поддържат едно такова служебно държавно управление ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР