Ако да скоро бяха останали съмнения дали наистина е имало

...
Ако да скоро бяха останали съмнения дали наистина е имало
Коментари Харесай

Ето доказателства, че Никол Станкулова и Гришо са били заедно

Ако да скоро бяха останали подозрения дали в действителност е имало нещо сред Гришо и Никол Станкулова, или той „ инцидентно “ я махна от профилите си, то към този момент няма и капка подозрение.

След като мнителни почитатели видяха, че Гришо към този момент не следва Никол, бе забавно каква е нейната реакция. И обстоятелствата се оказаха повече от пикантни. Сексапилната водеща също е премахнала Григор, на който до скоро харесваше фотоси и още по-съмнителен е фактът, че Станкулова даже е изтрила фотосите си с тенисиста, които беше качил в своя Инстаграм профил.

Водещата има фотография с Гришо от престоя му в България, която дълго време обикаляше медийното пространство. Същата фотография, месеци откакто беше направена, бе качена още веднъж от Никол за рождения ден на хасковлията с пожелания под нея. Днес обаче и двете фотоси към този момент не са част от профила на Станкулова, написа HotArena.

Фактът, че внезапно двамата изтриха всичко, което ги свързва, ускорява подозренията.

Наскоро Никол показа в свое изявление, че измененията в средата, която я заобикаля, доста я изнервя и не обича честа промяна на хора даже в работата си. Именно по тази причина Станкулова предпочитала спокойна връзка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР