Ако ЧВК Вагнер отстъпи от Бахмут, това ще доведе до

...
Ако ЧВК Вагнер отстъпи от Бахмут, това ще доведе до
Коментари Харесай

Евгений Пригожин: Ако загубим Бахмут, целият фронт ще се разпадне

" Ако ЧВК " Вагнер " отстъпи от Бахмут, това ще докара до раздробяване на целия фронт. Украинските въоръжени сили (ВСУ) ще преминат в нахлуване и ще доближат границите на Руската федерация ", това съобщи в ново видеообръщение Евгений Пригожин, водач на наемническата войска.

Думите на Готвача на Путин идват на фона на спекулации, че е допустимо напълно скоро бранителите на Украйна да изоставен позициите в града поради масираните и неспирни офанзиви на съветските елементи и съвсем цялостното обграждане на града цитадела.

" Ако ЧВК " Вагнер " в този момент се отдръпна от Бахмут, то историята ще запомни следната обстановка. Ясно е, че фронтът ще се разпадне изцяло до границите на Русия, а може би и по-нататък. Изобщо обстановката няма да е приятна за всички военни формирования, защитаващи ползите на Русия като цяло ", сподели още той.

Пригожин счита, че в случай че вагнеровци се отдръпват от Бахмут, ще проработи " резултатът на натегнатата пружина ". В резултат на това ВСУ ще навлязат на територията на по този начин наречената " ЛНР ", ще освободят Луганск и други обитаеми места, твърди той.

След това, съгласно водача на наемниците, армията на Украйна ще си върне Крим и ще навлезе на съветска територия. А съветските управляващи щели да обвинят за неуспеха ЧВК " Вагнер ". Според Пригожин това е повода съветското министерство на защитата да не дава муниции на бойците му, съобщи OFFNEWS.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР