Ако чуете думата милиардер“, Рей Далио най-вероятно няма да бъде

...
Ако чуете думата милиардер“, Рей Далио най-вероятно няма да бъде
Коментари Харесай

Рей Далио за щастливия живот

Ако чуете думата „ милиардер “, Рей Далио най-вероятно няма да бъде индивидът, който ще ви пристигна на разум, макар че хедж фондът Bridgewater Associates, който той започва от жилището си през 1975 година, през днешния ден е най-големият в света. Той не е обликът, с който свързваме тази дума, макар че неговото благосъстояние се прави оценка на 19 милиарда $ и че книгата му „ Принципи: живот и работа “ е продала 5 млн. копия. Въпреки че неговото име не е първото, което изниква в съзнанието, когато става въпрос за сполучлив човек, той има какво да ни показа за това по какъв начин да изградим благополучен живот.
Рей Далио за триумфа
Според изследване от 2009 година не е добър планиран индикатор за благополучие. „ Успехът “ не е доста по-добър в това отношение. Много хора реализират някаква цел, единствено с цел да осъзнаят, че задачата няма толкоз огромно значение за тях, колкото си мислили, или пък че от самото начало са преследвали неверната цел.

„ Научих, че в случай че работите интензивно и изобретателно, можете да имате съвсем всичко, което пожелаете, само че не всичко “,  написа Далио.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР