Ако често ви правят забележки, че се държите и/или реагирате

...
Ако често ви правят забележки, че се държите и/или реагирате
Коментари Харесай

Тези 4 зодии имат склонност да се държат детински

Ако постоянно ви вършат забележки, че се държите и/или реагирате незряло или по хлапашки, то „ отговорен “ може би е вашият зодиакален знак. Има няколко знака, за които не е толкоз особено да се държат зряло и умно, въпреки да има изключения. От друга страна, не всеки е кадърен да се приспособява към живота на възрастните. Някои персони просто не желаят да изоставят младостта и детските си обноски през целия си живот. Но повода не е в нежеланието им да се държат като огромни хора, а е по-скоро обвързвана със зодията им, написа tialoto.bg.

А ето и кои знаци се държат най-незряло:

Рак

Ракът има твърда черупка, само че в реалност е доста раним и уязвим. Той цялостен живот се бори със себе си в желанието си да се отвори пред другите хора и да може да показва същинските си усеща и страсти. Тази вътрешна битка постоянно води до незрели реакции и държание. Не е необичайно да видите възрастен човек от този знак да плаче безутешно за нещо нищожно. Известно е, че Раците таят завист, изключително когато оставят разочарованието им да се натрупа в душата им.

Близнаци

Близнаците имат две страни и една от тези страни може да бъде доста детска и шантава. Представителите на този знак са ръководени от Меркурий – богът на търговията и настойник на измамниците, тъй че в действителност не е толкоз изненадващо, че те са един от най-повърхностните и лекомислени зодиакални знаци. Човекът Близнаци в един миг може да плаче, а в другия да се смее – държание, по-характерно за децата.

Лъв

Едва ли сте учудени, че темпераментните Лъвове са в този лист. Хората от този знак обичат да вършат живота си допустимо най-драматичен, което значи, че ще носят безредна сила, където и да отидат. Тъй като обичат да провокират внимание, те могат да се държат много незряло на моменти. Обикновено го вършат, с цел да получат това, което желаят или с цел да наложат мнението си.

Телец

Най-незрялата зодия не е Овен, както доста хора считат, а Телец. Хората от този знак имат репутацията на упорити и рационални, само че постоянно се държат като капризно, инатливо или сопнато дете, когато не желаят да създадат нещо. Ако си играете с търпението на Телеца или му откажете това, което желае, той ще реагира яростно и безогледно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР