Ако често се абонирате за вестници или имате навика да

...
Ако често се абонирате за вестници или имате навика да
Коментари Харесай

Ще се изненадате, когато разберете за какво може да използвате старите вестници

Ако постоянно се абонирате за вестници или имате навика да си купувате постоянно, в дома ви може към този момент да се е образувала огромна купчина. Преди да ги хвърлите в кошчето обаче, имайте поради, че може да ги употребявате и да са ви доста потребни!

Ето 8 метода да употребявате старите вестници в всекидневието:

1. Тапет

Ефектът от стената, покрита с вестник, е доста готин и е елементарна и евтина опция за преустройството на стая. За да поставите вестник на стената като тапет, можете да употребявате лепило за тапети.

2. Подвържете тетрадките

Друг добър метод да употребявате вестника като украса! Това е чудесна опция да персонализирате и измененията външния тип на ученическите принадлежности, да вземем за пример, без да се постанова да харчите пари за нови подвързии. По-обикновените тетрадки могат да прибавят по-интересни, когато са увити във вестник.

3. Премахване на неприятните миризми

Вестникът е ужасно оръжие против зловонието: и хартията, и мастилото могат да всмукват миризми. Така че можете да употребявате остарели вестници, като ги редите по дъното на кофата за отпадък, да поставите върху тях обувки и саксии и други Ако оставите хартията да подейства няколко дни, миризмата ще бъде омекотена.
 Забавни хрумвания за коледни дарове, за които няма да дадем пари Забавни хрумвания за коледни дарове, за които няма да дадем пари
Коледа идва, а времето е доста мъчно за много хора. И е обикновено да се усещаме потиснати в случай че не можем да си позволим. В тази публикация...

4. Сухи обувки

Освен че всмуква миризми, вестникът е и добър абсорбатор на влага. Използвайки го в обувки, можете да ускорите изсушаването след пране или да се отървете от влагата в дъждовни дни.

5. Засадете семена и разсад

Можете ли да засадите градина с... вестник? За да го извършите, просто увийте вестника към чаша, като сгънете добре дъното, с цел да не се скапе формата, когато извадите чашата. След това просто напълнете чашата от вестник с пръст и засадете, каквото желаете. Ако растенията пораснат прекалено много, можете да ги преместите в земята или в по-голяма саксия, без да ги вадите от вестника.

6. В градинарството
 7 неща, които да вършим сами вкъщи, когато ни е скучно 7 неща, които да вършим сами вкъщи, когато ни е скучно
Ако сте като множеството хора, вие сигурно се наслаждавате и имате потребност от малко време сами със себе си. И това в действителност е нещо мно...

Ако сте опитвали градинарство и сте имали проблеми с плевелите, не забравяйте, че вестникът е отлично решение! Достатъчно е да покриете почвата с вестник, да я поливате щедро с вода и да я покриете с органична тор. По този метод вестникът ще „ заключи “ плевелите и ще им попречи да порастват, до момента в който компостът ще помогне на други растения да се развиват. 

7. Ускорете узряването на доматите

Искате вашите домати да узреят по-бързо? Увийте ги във вестник! Хартията ще помогне за ускорение на процеса и продуктът ще се развие по-бързо от нормално.

8. Съхранявайте зеленчуците в ледник

Отново, свойствата на вестниците могат да бъдат от огромна помощ при запазването на храната. Застеляйте дъното на чекмеджето на хладилника или увийте зеленчуците преди предпазване, с цел да запазите чекмеджето без влага и миризми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР