Ако често пътувате с колата си, тогава в купето често

...
Ако често пътувате с колата си, тогава в купето често
Коментари Харесай

5 прости правила да поддържате интериора на колата чист

Ако постоянно пътувате с колата си, тогава в купето постоянно се натрупват разнообразни боклуци - части хартия, касови бележки и други отпадъци. В резултат на това рано или късно става неловко както за лидера, по този начин и за пасажерите да се возят в колата. Автомобилните специалисти описаха за това по какъв начин можете да поддържате колата си чиста, като употребявате напълно обикновени правила.

1.       Установете свои правила

Правилата по време на пътешестване в колата са нужни освен когато децата седят в купето. Възрастните също се нуждаят от тях, защото всеки има разнообразни концепции за непорочност. Например, можете да възбраните пушенето в кабината, да оставяте бутилки с отвинтени капачки, да влизате в колата с мръсни обувки и други сходни.

2.       Не яжте в колата

Автомобилните специалисти смятат спазването на това предписание за едно от най-важните. Ако няма възбрана за ястие на храна в колата, трохи и петна ще се появяват на пода и седалките непрестанно.

3.       Купете автомобилна кофа за отпадък или торби

Преди пътешестване, изключително дълъг път, би трябвало да знаете къде да изхвърляте боклука. Сега можете да купите специфични кофи за отпадък, които са конфигурирани в нишите на вратите. Можете също по този начин да си купите елементарна найлонова торбичка и да поставите боклука си там.

4.       Купете калъфи за седалки

Покритията за седалките за кола бяха постоянно срещани в предишното, само че в този момент те започнаха да се не помнят. Но в случай че децата седят в купето,  калъфите могат да оказват помощ за поддържането й чиста и да спестят честото и трудоемко почистване в бъдеще.

5.       Използвайте гумени стелки

Гумените стелки са доста по-практични от тъканите. И това е значимо, поради климата в страната. Тези стелки могат елементарно да се изтръскат и да предпазят текстилния под.

6.       Купете прахосмукачка за кола

Сега в магазините има огромно многообразие от прахосмукачки за коли. Този относително на ниска цена продукт ще стане незаместим при пътешестване и ще ви помогне бързо да премахнете трохите и мръсотията.

Поддържането на хигиената в колата е извънредно значимо. Вие пътувате с часове е нея и не може край вас да прилич на кочина. Нека всеки, който се качва да е осведомен със строгите хигиенични правила ида не се позволяват взаимни отстъпки в това отношение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР