Ако черешите са сред любимите ни плодове, то тогава и

...
Ако черешите са сред любимите ни плодове, то тогава и
Коментари Харесай

Тенденция назаем: череши навсякъде

Ако черешите са измежду обичаните ни плодове, то тогава и тази наклонност на лято 2018 ще е тъкмо по усета ни. Цветните принтове са шлагер всяка година през топлите месеци, като щампите варират. А в този момент вниманието ни се стопира върху облеклата и бижутата, които ни карат да обичаме черешите още повече.

Рокля с черешов принт може да ни звучи прекомерно детско, само че в действителност е много кокетно и супер концепция за топлите летни дни и нощи. Кога, в случай че не в този момент?! Червени плодчета на бял декор е класика , която очевидно скоро няма да ни омръзне. И това лято, и идващото...

 Снимка 362345

Разбира се, разновидностите не се лимитират дотук. Черна рокля с червени черешки, червен или наследник плат с бели плодчета. Въпросът опира до това какво ще намерим на пазара и кое ще пасне най-добре на нашия жанр .

Публикация, споделена от GLOBALIST GREECE (@globalist.gr) на Юни 13, 2018 в 2:06 PDT

Ако желаеме да внесем лятно въодушевление в дрешника, само че любовта ни към черешите да бъде изразена по-дискретно, то тогава може да заложим на сладки бижута в звук с плодовата наклонност .

Публикация, споделена от Polished Polka Dot Boutique (@polishedpolkadot) на Юни 8, 2018 в 8:35 PDT

Шарена лятна концепция е и бански, не на лалета, а на черешки. Свежият принт ще ни трансформира в едни същински pin-up девойки, подготвени за летни завършения . Време е за опити!

Публикация, споделена от Medusa Swimsuits (@medusaswimsuits) на Май 29, 2018 в 1:32 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР