Ако чакаме гладът да ни изведе на улицата, трябват още

...
Ако чакаме гладът да ни изведе на улицата, трябват още
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Борисов е цар на всякакви политически, медицински и религиозни пунтамари

Ако чакаме гладът да ни изведе на улицата, трябват още 2-3 месеца изключително състояние и крайцерът „ Аврора “ пасти ще яде. Нацоналната стачка е допустима, изключително в сегашната обстановка: излез, вземи си брошура или вестник и седни пред кметството или министерския съвет. Не се желае нищо друго. Законно е, не могат да те набият. Ако това стане всеобщо за един ден, на втория или третия няма държавно управление, което може да се задържи. Ще бъдем свободни, без да е нужно да сме гладни. Правителството целеустремено води война с българските жители. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ юрист Николай Хаджигенов.

В нтервюто адв. Хаджигенов сподели още:

Борисов няма по какъв начин да излезе като избавител. С плиткото си политическо мислене, което е по-скоро инстинкт, той счита, че ни избавя от вируса. Цар е на всевъзможни политически, медицински и религиозни пунтамари. Но към този момент го няма Цветанов да му прави стъкмистиките и истината е очевидна за всички. Хората са гневни, даже най-уплашените. Те нямат майбаси и бентлита за пласиране.

Вижте цялото изявление с Николай Хаджигенов:

https://www.youtube.com/watch?v=ZmgbFJqA9SU&feature=youtu.be

Задължтелна е нова конституция и гражданско представтелство във властта.

Кое му е сложното да си напазаруваш партии? У нас те са еднолични търговски сдружения – купуваш водачите и партиите са твои. За да купиш жителя, той би трябвало да се продава.

Властта откри развлечение за народа, атакувайки „ неприятните “ олигарси, „ техните “ олигарси обаче са недосегаеми. Домусчиев е прекрасен образец. Купи официално Нова ТВ, само че съдейки по това, което се случва, той е единствено лицето, най-вероятно зад договорката стои медийният магнат Пеевски.

По отношение на Министерство на вътрешните работи и прокуратура – там сме в пъти по-зле, в сравнение с при социализма. Вървим обратно и непрекъсната разясняваме, че нашето дъно няма дъно.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР