Ако бяхме отишли във финалната шестица си говорехме, че ще

...
Ако бяхме отишли във финалната шестица си говорехме, че ще
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Ако бяхме в шестицата на световното, щеше да е подвиг

Ако бяхме отишли във финалната шестица си говорехме, че ще е еднакво на героизъм, на орден. Това съобщи дългогодишният либеро на националния тим по волейбол Теодор Салпаров.
Той беше безапелационен – огромните тимове имат по 14 равностойни състезатели, ние имахме много неналичия и 8-9 души изкарахме Световното състезание по волейбол.
Относно Пламен Константинов и дали го е харесвал като треньор, пред bTV Салпаров беше по-лаконичен – волейболистите намирали недостатъци на всеки треньор и с никой не били изцяло щастливи. В своите очи той несъмнено е правил всичко належащо, добави либерото, като акцентира, че Пламен, както и всички в тима, са желали и са се стремели към най-хубавото.
Казах, че против Канада ми е последният мач на международно състезание, тъй като идващото е след 4 години, тогава ще съм на 40 години и мъчно бих могъл да играя. Затова се замислих за завършек на кариерата в националния тим, само че ще оказвам помощ на тима, в случай че има потребност, съобщи Салпаров.
Като жертви в специалността Теодор Салпаров уточни дългите раздели със фамилията както и това, че професионалният спорт унищожава организма. Имам 5 интервенции, не желая да споделям какви старания ми коства да вървя по два пъти дневно на подготовка, добави либерото. И посочи – доста малко виждаш от живота, като си непрекъснато на режим. Бил съм на доста места по мачове, само че нищо не съм видял, изясни Салпаров, който показа, че желае да отиде на Божи гроб, на Тонга, с цел да плува с китове. На мен обаче към момента вътрешно ми се играе – сякаш с годините става по този начин, макар болежките, сподели обаче либерото.
Нацията стана доста неприятна, не може да отидеш до магазина обикновено даже. Ако засечеш някой, почва се с псувни, ще се бием. Може би станахме неприятни, тъй като се борим за оцеляване, нямам отговор, заключи Салпаров живота в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР