Ако бяхме бомбардирали (сериозно) Лондон - да хвърлим голяма бомба

...
Ако бяхме бомбардирали (сериозно) Лондон - да хвърлим голяма бомба
Коментари Харесай

Шефката на руската федерация по ски бягане: Ако хвърлим бомба в центъра на Лондон, ще ни пуснат навсякъде

Ако бяхме бомбардирали (сериозно) Лондон - да хвърлим огромна бомба в центъра му, всичко щеше да е свършило и към този момент щяха да ни пуснат на всички места.

Тази позиция на президентът на Руската федерация по ски тичане Елена Вялбе не е небивалица, а действително изречена - тя счита, че това е разновидността съветските спортисти да бъдат върнати във всички спортни надпревари по света, доста от които са недостъпни за тях, оповестява Актуално. 

" Борбата на Русия с целия външен свят продължава от епохи. Никога не сме били обичани, даже когато сме се престрували, че сме обичани. Винаги стоят с нож зад тила. Обичам, когато страната ни е мощна, нашата мощ нервира целия свят. Няма потребност да вършим догатки, само че рано или късно ще ни пуснат. Те също няма къде да отидат, тъй като това не може да продължава постоянно ", заключи Вялбе.

Известният някогашен съветски професионален боксьор в тежка категория Николай Валуев, който е народен представител от партия " Единна Русия " (партията на Путин), дефинира думите на Вялбе за " прочувствени ".

" Ако си визиите, че в някой от предходните шест века Англия беше потънала на дъното на морето, то това щеше внезапно да понижи проблемите за останалия свят. Но природата и Вселената не търпят вакуум - други идват на овакантеното място. Ние сме възрастни ", съобщи Валуев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР