АКО БЯХ ПИ АР НА КАЛИНА... Кажи нещо, Царю честити...

...
АКО БЯХ ПИ АР НА КАЛИНА... Кажи нещо, Царю честити...
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Ако бях пиар на Калина, нямаше да допусна такава медийна кашлица

АКО БЯХ ПИ АР НА КАЛИНА...

Кажи нещо, Царю честити...

Мъжка дума...

онлайн графа на лорд Евгени Минчев

/лично мнение/

Не желая, само че в случай че бях пиар на Калина или царското семейство, нямаше да позволи такава медийна кашлица. Кашлица, която върви от покашлюкване до магарешка. Във връзка с към този момент известния случай по задържането на Нейно Височество, мога да кажа, че човек би трябвало да одобри обстановката и в случай че се усеща в началото комплициран и пие кисело мляко, след това да седне и умерено да обясни обстановката. Да се изкаже, да даде конференция, в случай че би трябвало да се извини. Хората обичат извиненията а и по този начин тя ще по/каже нещо положително за себе си.

Преди всичко това обаче, царското семейство би трябвало да има благонадежден пиар, който да ни вкарва и осведомява в царския живот навреме, а не той  да тъне в догадки и давност. За да не питат /както оня ден ме питаха, Калина пет деца ли имала и Муньос кой подред наследник бил на царя/.

По сходство на кралското семейство на Англия, нашето би трябвало да демонстрира понякога потомците си, да ни занимава с тях, да ни ги направи симпатични. Защото в спомените на множеството им „ жители “ те ще останат вероятно „ тези, които си взеха горите, кръстиха внучето Хасан, Калина кара пияна “.

Кралските потомци на Виктория също имат своята сива страна, само че в комбиниране с медии, умилителни извинения и проявления, тези неща получават приветлив темперамент и остават в хорското съзнание  положително. Самата кралица Елизабет Втора, до гибелта си изглеждаше приветлива и гостоприемна за света, откриваше живота си, най-малко доколкото протоколно това беше допустимо. И беше симпатичната кралица, въпреки да знаем, беше строга и консервативна. Хари, макар своята лудория, към момента е много обичан. Нашите са кръвно свързани с Уиндзорите  по най-пряка линия. Може би не са отговорни те, а царството, което обитават. Все отново, да се еволюира не е попречило на никого. И от двете страни.

Кажи и ти нещо, царю честити.

А в този момент да си пуснем „ Когато бях овчарче “ и да се повеселим...

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР