Ако БСП са помислили за тези неща, ние сме склонни

...
Ако БСП са помислили за тези неща, ние сме склонни
Коментари Харесай

ГЕРБ готови да изслушат БСП за законодателни промени

" Ако Българска социалистическа партия са помислили за тези неща, ние сме склонни да разгледаме всяко тяхно предложение. Ще вземем решения, които би трябвало да бъдат от изгода за всички ". Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков разяснява пред публицисти предлагането на Българска социалистическа партия за законодателни ограничения против бедността, неравенството и демографията.

Биков напомни, че от ГЕРБ към този момент отхвърлили един път тяхно предложение и не се знае дали е същото. В предходните законодателни оферти на социалистите нямало гаранции, че цената на хляба ще спадне , а имало гаранции, че едрите производители на самун могат да държат същите цени, само че да заплащат по-малък налог. Според Биков това е тласък за бизнеса, само че не и за хората, които купуват самун .

Герберът не е експерт по енергетика, само че съгласно него цената за тока от 4-5% не е чак толкоз доста. По думите му обаче би трябвало да се мисли върху това по какъв начин да бъдат увеличени приходите на хората и по-късно да се мисли за цените.
 Българска социалистическа партия упорства за същинска политика за бедността, неравенството и демографията
Българска социалистическа партия упорства за същинска политика за бедността, неравенството и демографията

Нинова недоволства, че инфлацията пораства, а 2 млн. души са на прага на бедността
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР