Ако БСП иска да оцелее като партия, в никакъв случай

...
Ако БСП иска да оцелее като партия, в никакъв случай
Коментари Харесай

Волгин: Ако БСП иска да оцелее, не бива да се коалира с новите

" Ако Българска социалистическа партия желае да оцелее като партия, никога не би трябвало да взе участие в държавно управление, доминирано от политическия стартъп ПППП. По всичко проличава, че кабинетът на Кирил и Асен ще заложи на неолибералната адженда.

Ще облекчават изискванията за правене на бизнес на " модерните " предприемачи като тези с фотоволтаиците, а другояче ще продължат да ни описват басните за това какъв брой неистово се борили за реализиране на " нулева корупция ", пише журналистът във Facebook, съобщи настоящо.ком.

" Кирил и Асен имат потребност от Българска социалистическа партия, тъй като по този начин партията ще бъде общественото смокиново листо, зад което ще се крият персоналните ползи на харвардските оптимисти. Така ПППП ще лъже обществото, че мисли за хората на наемния труд и за обществено слабите. А в това време ще предадат българската позиция за Македония.

Защото за тях страната е компания. Ще изчислят, че няма облага в отбраната на историята и ще продадат българския интерес. Даже ще се похвалят, че и облага са генерирали. Защото за бизнеса най-важна е облагата. И в нейно име са разрешени всевъзможни изменничества. Българска социалистическа партия не трябва да е част от всичко това. Ако желае да я има. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР