Ако БСП бяха останали още малко на власт, щяха да

...
Ако БСП бяха останали още малко на власт, щяха да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако БСП бяха останали на власт, щяха да имат 60 хил. мигранти

Ако Българска социалистическа партия бяха останали още малко на власт, щяха да имат 60 хиляди мигранти и те щяха да са отговорни. Това разгласи от парламентарната естрада министър председателят Бойко Борисов , представен от „ Фокус”.

Борисов се яви на парламентарен надзор, с цел да дава отговор на въпроси за миграцията, сложени от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .

„ Има един неоспорим факт – към този миг България е единствената страна в Европейския съюз, която се е справила с мигрантите и е дадена за пример”, разгласи Борисов.

Той съпостави реакцията на Нинова по отношение на умъртвяването на добитък в Странджа поради чумна болест с реакцията на немския канцлер Ангела Меркел на фотографията с удавено дете-мигрант. „ Така тя стана и сподели „ Хайде да ви спасим”. Така стана и при вас с козичките. До ден сегашен няма нещо, което толкоз да е унищожило политическата ѝ кариера, колкото това решение, което тя взе”, изясни Борисов.

Премиерът предложи Народното събрание да реши, че Министерският съвет може да подписва и да се договаря по въпросите с миграцията единствено след мандат от Народното събрание.

От Българска социалистическа партия пък оферират Народното събрание да разпореди на Министерски съвет да одобри решение против противоположното приемане на мигранти в България, в това число против сключването на двустранни съглашения с други страни членки на Европейски Съюз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР