„Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се

...
„Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се
Коментари Харесай

Добрев: Борисов е нарцис, ерата му приключва

„ Ако Българска социалистическа партия беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни ограничения, а не да се работи след събитията ", съобщи членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и досегашен народен представител от партията Кирил Добрев пред Bulgaria ON AIR.

" Ерата Борисов " завършва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът доста бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията ", счита Кирил Добрев.

„ Що се отнася до " Грипен ", да си купиш аероплан, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението би трябвало да е политическо. Не разбирам за какво Борисов роптае, нали той се срещна със шведския министър председател и сподели, какъв брой се радва за взаимната работа? ", добави социалистът.

Той съобщи още, че от столетницата чакат решение на премиера за Бузлуджа и разяснява проблема с Националния замък на културата.

" Комисията за НДК е нужна, тъй като би трябвало да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош? ", съобщи Добрев.

Относно утвърждения нов заем от 200 млн. евро, Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите 160 млн. евро за сигурност.

" Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат защо е този заем при всичкия този остатък ", отсече Добрев.

" Полицаите в България са корумпирани, тъй като заплатите им са дребни. Не ги извинявам, изяснявам за какво се стигна до трафика на хора, който се трансформира в бизнес за милиарди ", съобщи социалистът по тематиката за полицейските митинги.

" Сагата Борисов-Радев, занапред ще се развива. Тук приказваме за битка сред две персони ", приключи Кирил Добрев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР