Ако британският спорт иска нещо да бъде направено, той иска

...
Ако британският спорт иска нещо да бъде направено, той иска
Коментари Харесай

Запознайте се с Ange Postecoglou от гребането: Австралийският командир на жените от отбора на Великобритания до Париж 2024

Ако английският спорт желае нещо да бъде направено, той желае австралиец и тази максима работи по-добре за гребците на тима на Англия, в сравнение с множеството.

За всеки Еди Джоунс или Матю Мот има Анж Постекоглу, а в този момент и Андрю Рандел, ядливият родом от Канбера отпред на женския тим на Англия. След като наследи стратегия на кръстопът след Олимпиадата в Токио, Рандъл написа незабравим поврат, с цел да сложи няколко екипажа на първа позиция за подиумите в Париж.

Всичко това е направено с елементарен, домакински сексапил, съвършената композиция на моркова и тоягата, с цел да трансформира изостаналите в международни спечелили.

„ Не мисля, че имах потребност да трансформирам доста, единствено упорита работа и реализиране на вярното, което назовавам NTR – не се изисква гений, “ споделя Рандъл. „ Първият ден направихме верни няколко съществени положения. Моралът не беше изключително добър и хората се изтезаваха един различен, тъй че всички трябваше да спрат - което се случи доста бързо.

„ Опитахме се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР