Ако бившият президент Доналд Тръмп избере да свидетелства в своя

...
Ако бившият президент Доналд Тръмп избере да свидетелства в своя
Коментари Харесай

Прокурорите възнамеряват да повдигнат случаи на измама, сексуално насилие, ако Тръмп свидетелства в наказателния процес в Ню Йорк

Ако някогашният президент Доналд Тръмп избере да свидетелства в своя углавен развой в Ню Йорк, окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг споделя, че прокурорите желаят да разпитат Тръмп за голям брой негови скорошни шумни правосъдни загуби, с цел да нападат доверието в него, съгласно документ, който беше оповестен в сряда.

Списъкът с непозволено държание включва присъда за гражданска машинация на стойност съвсем половин милиард $, издадена неотдавна в различен съд в Ню Йорк, две единомислещи присъди на федералните правосъдни заседатели, които го намират за виновен за клюка и полово принуждение над писателя Е. Джийн Карол, нарушавания на заповедта за задръстване и наказания за това, което съдията заключи, че е „ несериозно, недобросъвестно дело “ против Хилари Клинтън. Този иск, който беше преустановен през 2022 година, упрекна Клинтън и други в скрит план да навреди на президентската акция на Тръмп през 2016 година, като твърди, че е бил в скрит план с съветското държавно управление.

Известието е за това, което се нар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР