Ако безкрайното разглеждане на намаленията в сайтовете за онлайн пазаруване

...
Ако безкрайното разглеждане на намаленията в сайтовете за онлайн пазаруване
Коментари Харесай

Безценни съвети за онлайн шопинга

Ако безкрайното разглеждане на пониженията в уеб страниците за онлайн извършване на покупки е и ваше обичано занятие, тези препоръки ще са ви от изгода.

Преди да се впуснете в извършване на покупки от Black Friday офертите, ви съветваме да прочетете тази публикация.

Понякога при тези понижения откриваме страхотни покупко-продажби, посредством които в действителност спестяваме пари, само че незабавно си признаваме, че ние също сме страдали, поради недомислена покупка. Дали повода е надписът “-70% “ или заблуждаващият тип на продукта, който напълно не наподобява толкоз добре онлайн, или пък неверния размер, истината е, че онлайн извършването на покупки има своите тънкости, с които е добре да се срещнем, преди да прибавим нещо в кошницата си.

Винаги проверявайте таблиците с размерите

Само тъй като носите съответен номер от една марка, напълно не значи, че отговаряте на същия при друга. Това важи с особена мощ за обувките, защото при някои номерата имат половинки, а при други не. Поставете си за цел да измерите раменете, бюста, талията и бедрата, а по-късно сравнявайте сантиметрите с размерите в уеб страницата. Обикновено таблиците се откриват напълно елементарно, а това ще ви спести нервите за връщане, пари за противоположна доставка, подмяна и така нататък

 Безценни препоръки за онлайн шопинга

Направете си лист с размерите, които нормално носите

Ако постоянно се случва да пазарувате от уеб страниците на едни и същи марки (или пък се придържате към тях, само че в разнообразни магазини), то сигурно си коства да си водите лист с номерата, на които отговаряте. Съхранете ги в телефона и работния си компютър, и по този метод, когато и да откриете ново предложение, ще можете да го поръчате, без да се колебаете.

Винаги четете ревютата

Повечето онлайн магазини имат секция, в която всеки може да напише коментар за даден артикул. Именно там ще откриете потребна информация за качеството на продукта, направата, методът, по който стои, даже цвета! Разбира се, тези мнения са анонимни, по тази причина постоянно би трябвало да подхождате към тях с нужната доза съмнение. Но в случай че всеобщото мнение е, че да вземем за пример това яке от деним не дава отговор на размер M и е прекомерно тясно, то евентуално ще ви би трябвало L.

 Безценни препоръки за онлайн шопинга

Запознайте се с политиката за връщане

Случва се, че маратонките, които сте поръчали преди седмици, не ви стават и имате желание да ги върнете в най-скоро време. Междувременно сте заети с работа, семейство, обмисляне на почивки и какво ли още не, а най-после се оказва, че срокът за връщане е много по-кратък, в сравнение с смятате. Колкото и да сте сигурни в избора си, отделете време, с цел да ревизирате каква е политиката за връщане на съответния уебсайт, защото някои са по-либерални от други. Хубаво е да знаете с какво си имате работа, преди да извадите кредитната си карта.

Оставете нещата да престоят в количката

Току-що сте намерили най-страхотния чифт сандали на платформа. Е, малко по-скъпи са от това, което нормално давате за обувки и може би няма да ги носите толкоз постоянно, че да оправдаят инвестицията, само че какво пък… Именно по тази причина са направени по този начин наречените “колички ”. Когато си харесате нещо, просто го прибавете там и си дайте време да обмислите инвестицията. Струва ли си парите? Ще ви влезе ли в приложимост? Ще се впише ли с останалите неща в дрешника ви? Импулсивните покупки са нещата, за които най-често съжаляваме, по тази причина не плащайте всичко на секундата, а прегледайте какво сте добавили в листата за покупки първо.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР