Ако беше работило НС в четвъртък и петък, нямаше да

...
Ако беше работило НС в четвъртък и петък, нямаше да
Коментари Харесай

Денков категоричен: Мария Габриел трябва да е следващият премиер

Ако беше работило Народно събрание в четвъртък и петък, нямаше да имаме . Това че Народното събрание не работи пречи, сподели пред Нова телевизия министър председателят Николай Денков.

Той се надява таксата за транспорт на газ да падне на следващия ден. Иначе министър председателят е удовлетворен, че е паднало ветото на Нидерландия. Не би трябвало да имаме проблем с Унгария, счита още той.

Денков чака Народното събрание на Унгария извънредно доста зависи от съветския газ, уточни министър председателят. Трябва да премахнем таксата, уверен е той. Има разнообразни разновидности за договарянията с Австрия.

В договарянията с ГЕРБ е контрактувано Мария Габриел да е идващият министър председател . ПП-ДБ на виждат за какво това би трябвало да се трансформира. Освен това с нея работили доста добре. За мен е категорично- тя би трябвало да е идващият министър председател, посочи Николай Денков.
 Мнозинството бойкотира протеста на опозицията
Мнозинството бойкотира протеста на опозицията

Втори ден Народното събрание няма да заседава

Според него демонтирането на МОЧА не е безчовечие . Законно се прави демонтажа, по думите му. Паметникът би трябвало да отиде в Музея на социалистическото изкуство, безапелационен бе министър председателят.

Чувствам се разтоварен, че този знак си отива , показа Николай Денков. Крайно време е да си отворим очите и ушите за имперската изразителност на Русия, прикани той.

Той иска българската политика да си върне положителния звук. За мен е доста ясно къде е националният интерес, акцентира Николай Денков. Опозицията пречи, съгласно него и няма положителни оферти. От вътрешния министър е видял резултати след протестите в София против БФС.
 Денков: Европейска комисия ще бъде посредник в договарянията ни за Шенген
Денков: Европейска комисия ще бъде посредник в договарянията ни за Шенген

Думите на Путин издават, че Русия има вкус и към страни, които сега са част от ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР