Ако беше издигната втора кандидатура за главен прокурор от ГЕРБ,

...
Ако беше издигната втора кандидатура за главен прокурор от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Гърневски: Не е нормално десни хора да подкрепят БСП и "червеното" острие Манолова

Ако беше издигната втора кандидатура за основен прокурор от ГЕРБ, щеше да има възгласи, че ръководещите си издигат претенденти. Сега всичко е законно.

Критики ще има във всяка посока. Гешев и прокуратурата направиха по този начин, че в пандиза да има видни олигарси. Протестите против избора на Иван Гешев са изкуствено подклаждани. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Не е обикновено десни хора да поддържат Българска социалистическа партия и "червеното " острие Манолова ", сподели още той.

"За репресии приказва партията, избила интелигенцията ни. Смешно е. Манипулации може да има в един град, само че не и 2/3 от страната. Имаме 160 сини кмета, Българска социалистическа партия ги няма в нито един от 27-те регионални градове. Българска социалистическа партия губи с хиляди гласове на всеки последващи избори ", разкри Гърневски.



“В Пловдив нямаше удари под кръста от страна на ГЕРБ към Вътрешна македонска революционна организация. Не е имало сделки в Пловдив. Всеки, приел и харесал управническата стратегия на ГЕРБ, е добре дошъл”, отговори Спас Гърневски на въпрос за Славчо Атанасов и новата позиция на Дани Каназирева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР