Ако българските изтребители Миг-29 участват в бойни действия, те ще

...
Ако българските изтребители Миг-29 участват в бойни действия, те ще
Коментари Харесай

Българските МиГ-29 може да бъдат свалени от сили на НАТО, ако се стигне до бойни действия


Ако българските изтребители Миг-29 вземат участие в бойни дейности, те ще бъдат свалени от съдружниците, тъй като нямат система за различаване " свой-чужд ". Това съобщи по БНР някогашният боен министър и специалист по сигурността проф. Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година.  
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3307
Той попита за какво няма решение на казуса със системата за опознаване " свой-чужд " толкоз доста години, като изясни, че нерешаването му толкоз години е проблем на професионалните военни, а не на политиците.

Трудно е да се предвижда по кое време и по какъв начин този спор сред Русия и Украйна би могъл да ескалира до нуклеарен спор. Дискутират се и междинни разновидности. Байдън сподели, че ще одговори съответно на нуклеарна опасност от Русия, само че какво значи съответно не е ясно, разяснява проф. Тагарев.

,,По време на война няма безусловно достоверни източници, само че след 32-рия през днешния ден е явно, че Русия се провали във войната, Путин няма да успее да реализира това, което искаше първоначално. Той не може да постави ръка върху цяла Украйна, под въпрос даже е Източна Украйна``, добави още специалистът.

Изходът на война зависи дали ще успее са прокара сухопътен кулоар към Крим, дали Русия ще превземе Мариупол, друга значима точка е Херсон, който е единственият по-голям град, овладян от руснаците, само че украинците се пробват да си го върнат. Ако това стане руснаците, ще бъдат спрени на Днепър и няма да могат да стигнат в Одеса и към Молдова по-късно, изясни Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година за край.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР