Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” на разговори за

...
Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” на разговори за
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще се отзовем за разговори с Има такъв народ, ако бъдем поканени

Ако бъдем поканени от „ Има подобен народ” на диалози за сформиране на държавно управление, за обрисуване на общи дейности, ще се отзовем. Досега съществени диалози с нас не са водени”. Това съобщи депутатът от „ Демократична България” Атанас Атанасов в съботния утринен блок на " Нова телевизия ".

Той разяснява, че партията на Слави Трифонов, както и „ Изправи се! Мутри вън!” са партиите, родени от митингите предходната година.

„ Нещата не са елементарни. Ако би трябвало да съставим държавно управление, би трябвало да получим поддръжка и от някоя от партиите на статуквото – ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Много пъти го подчертаваме, че в случай че бъде дадена поддръжка в зала от някоя от тези партии, тя не може да бъде върната. Но ние договаряния с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за взаимно ръководство не сме водили и няма да водим”, съобщи Атанас Атанасов. По думите му обаче с мандата на „ Има подобен народ” може да се прави единствено държавно управление на малцинството.

При възможни предварителни избори „ Демократична България” щяла да усили своя резултат, счита още той.

За наближаващите президентски избори пък Атанас Атанасов разкри, че „ Демократична България” ще има своя кандидатура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР