Ако бъде съставено правителство, което обаче е малко вероятно, то

...
Ако бъде съставено правителство, което обаче е малко вероятно, то
Коментари Харесай

Костадинов: Ако има кабинет, той ще е заради засилването на военната помощ за Украйна

Ако бъде формирано държавно управление, което обаче е малко евентуално, то това ще бъде поради желанието да се ускори военната помощ за Украйна . Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Единственото, върху което би се основавала такава властова структура, е усилието България да бъде накарана да взе участие във войната в Украйна. Защото явно е, че това ще бъде главната цел и задача на американското държавно управление. Виждате, в последните дни се ускорява военната помощ за Украйна, към този момент се дават и танкове. Очаквам скоро и включването на военни контингенти под прикритието на доброволци ", сподели той.

Освен това - под маската, че би трябвало да се направи държавно управление за приемането на закони по Плана за възобновяване и резистентност, личало желанието на дадени кръгове да се възползват от парите по проекта, добави Костадинов.

" Възраждане " не са били търсени от никого по отношение на проекти какво да прави с третия мандат , сподели партийният водач. И въпреки всичко уточни - най-вероятно е опитите за сформиране на държавно управление с последната алтернатива да се провалят, като отидем на избори в края на март.
 Костадин Костадинов не вижда смисъл да се удължава мъката на Народно събрание
Костадин Костадинов не вижда смисъл да се удължава мъката на Народно събрание

Изборите са най-хубавият излаз от всяка една политическа криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР