Ако бъде прието предложението на Япония за таван на цените

...
Ако бъде прието предложението на Япония за таван на цените
Коментари Харесай

Медведев очаква над 400$ за барел петрол при таван на цените за Русия


Ако бъде признато предлагането на Япония за таван на цените на съветския нефт, цената на суровината може да скочи до над 300-400 $ за барел. За това предизвести в " Телеграм " заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6266
На пазара ще има доста по-малко нефт, а цената му ще бъде доста по-висока, акцентира той.

Освен това Медведев означи, че Япония " няма да има нито нефт, нито газ от Русия, както и присъединяване в газовия и петролен план " Сахалин-2 ", в случай че бъде въведен таван на цените.

Изказването му е във връзка по-ранната поръчка на Токио, че възнамерява да пази ползите си в " Сахалин-2 " в Далечния изток на Русия.

Причината е, че съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През издаде декрет, с който собствеността върху плана се трансферира извънредно на сдружение с лимитирана отговорност, основано от Москва, като то поема функционалностите на досегашното сдружение Sakhalin Energy Investment Co, в което Shell и японските търговски компании Mitsui и Mitsubishi имат малко под 50%.

През юни водачите на Г-7 се съгласиха да проучат слагането на ценови тавани на вноса на съветски нефт и газ, за ​​да се опитат да лимитират способността на Москва да финансира нашествието си в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР