Ако бъда избран за кмет на Смолян, ще създам обединен

...
Ако бъда избран за кмет на Смолян, ще създам обединен
Коментари Харесай

Николай Мелемов, кандидат за кмет на Смолян от ГЕРБ: Ще създам общински футболен клуб и ще го оглавя

Ако бъда определен за кмет на Смолян, ще основа единен общински футболен клуб и ще го оглавя, с цел да има успокоение. Както има бюджет за отбор "Родопа ", по този начин ще има бюджет и за футболния клуб. Ако някой огромен предприемач реши да ни помогне, няма да го стопираме. Това съобщи претендентът за трети кметски мандат в Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов на среща със спортни деятели в града.

Заедно с него бяха и претендентите за общинските съветници Марин Захариев, Божидар Шуманов и Петър Мирчев.



По думите му всяка община е друга, само че в Смолян футболният клуб би трябвало да е общински, с цел да има бюджет и никой да не се меси на управлението в подготвителната активност. Според Мелемов децата би трябвало да имат самочувствие, че играят за града, облечени в неговите фланелки, с герба на Смолян. Той сподели, че е обмислял този вид дълго време, само че счита, че футболът в града се нуждае от обединителна фигура.

Кандидат-кметът разясни, че да стане президент на предстоящ общински футболен клуб е предизборно заричане и съществено желание, което счита да предложи на Общинския съвет, тъй като без негово позволение то е неизпълнимо.

Бившият районен представител на БФС Георги Чешмеджиев се зарече, че когато Мелемов предложи да има общински футболен клуб, той ще бъде в залата, с цел да гледа кои ще гласоподават срещу, „ тъй като това ще значи, че те са срещу децата на Смолян “. Той сподели, че Мелемов е награден от УЕФА за това, че базата е в чудесно положение, само че е срамотия при толкоз добра спортна инфраструктура, при съществуването на толкоз положителни треньори, подобен клуб да няма.



„ И футболистите, които са били преди 20 години, знаят, че на такава база се радват за пръв път в техния живот. Хората като мен знаят от какво сме почнали, какво сме минали. Казвам го като някогашен треньор на "Родопа - Смолян " и като човек, който преди година-две е бил във футбола. Като най-възрастен желая от мое име и от името на всички мои момчета от футбола да благодарим на кмета. Базата в този момент е в положение, за което можем единствено да си мечтаем “, акцентира Чешмеджиев.

„ Заставам с цялостна мощ зад Мелемов. Ще оказвам помощ за всичко до края на живота си. Предполагам, че и вие като треньори ще извършите всичко допустимо градът да има футбол “, съобщи Чешмеджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР