Ако Атака снеме подкрепата си за ГЕРБ след изключването от

...
Ако Атака снеме подкрепата си за ГЕРБ след изключването от
Коментари Харесай

Обединени патриоти: Правителство на малцинството без `Атака` също е вариант

Ако " Атака " снеме поддръжката си за ГЕРБ след изключването от " дребната коалиция " на Обединените патриоти, има вид за ръководство на държавно управление на малцинството.

Това стана ясно то думите на съпредседателите на парламентарната група " Обединени патриоти " Валентин Касабов и Искрен Веселинов, които разясниха пред публицисти в Народното събрание решението на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да изключат " Атака " от " Обединени патриоти ".

" Коалиция " Обединени патриоти " съществува. Ангажименти за ръководство на страната не престават да бъдат и наши задължения. Няма причина да съгласуваме вътрешнокоалиционните си връзки с господин Борисов. На процедура това не е смяна на управническата формула. Продължава ръководството на ГЕРБ и " Обединени патриоти ". Имало е и държавно управление на малцинството, нали по този начин ", коментира Веселинов.

" Още повече, че той може да продължи, в смисъл " Атака " да си направи един спомагателен контракт и да продължат с огромната коалиция с ГЕРБ. Не сме женени като за парното. Няма постоянно. Значи бракоразвод, обикновено, 20 индивида споделиха " Не ги желаеме ", и край, няма драма ", добави Касабов.

Без депутатите на " Атака ", ГЕРБ и " Обединени патриоти " имат 115 народни представители.

Вчера парламентарната група на " Обединени патриоти " реши да изключи депутатите от квотата на " Атака " Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов.

Останалите четирима народни представители от " Атака "  - Явор Нотев, Николай Александров, Станислав Станилов и Маргарита Николова - могат да останат гражданска квота в парламентарната група.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР