Ако американците поискат разполагане на ядрено оръжие на територията на

...
Ако американците поискат разполагане на ядрено оръжие на територията на
Коментари Харесай

Качински: Бихме обмислили разполагане на ядрено оръжие

Ако американците изискат разполагане на нуклеарно оръжие на територията на Полша, ние не бихме били срещу . Това декларира вицепремиерът на Полша Ярослав Качински в изявление за немското издание Welt am Sonntag, която се цитира от " Дойче веле ". Ние бихме били открити за това, са точните думи на Качински. Към днешна дата този въпрос не стои, само че обстановката в скоро време може да се промени . Качински прецизира обаче, че самодейността би трябвало да изхожда на американската страна.

Полският вицепремиер също по този начин упорства за налагане на петролно ембарго на Русия и се застъпва за разполагане на 75 000 американски бойци , за отбрана на източния фланг на НАТО. Алиансът би трябвало да направи повече за разрешаване на обстановката в Украйна, упорства Качински, макар че съществуването на команден щаб на НАТО в Полша би било " явен сигнал за Русия.

Ярослав Качински насочва остра подлага на критика и политиката на немското държавно управление по отношение на Русия. Според него Германия е прекомерно пристрастна към Москва. Той показва, че канцлерът Олаф Шолц също би трябвало да е подготвен да заплати висока цена за свободата.
 Полският министър председател за глобите по отношение на Русия: Засега са <a href=лотария " >
Полският министър председател за глобите по отношение на Русия: Засега са лотария

Настоява глобите да се затегнат

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР