Ако американците не дадат пари и оръжия, заедно с европейците,

...
Ако американците не дадат пари и оръжия, заедно с европейците,
Коментари Харесай

Орбан е убеден: Тръмп няма да похарчи „нито цент“ в помощ на Украйна, ако отново стане президент

„ Ако американците не дадат пари и оръжия, дружно с европейците, тогава войната свършва "
Доналд Тръмп няма да финансира борбата на Украйна против Русия, в случай че бъде определен още веднъж за президент на Съединени американски щати, съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан. „ Той няма да даде нито цент за войната Украйна-Русия. Ето за какво войната ще свърши “, разгласи консервативният министър председател след среща с Тръмп във Флорида.

Бившият президент на Съединени американски щати даде обещание да постави точка на войната „ в границите на 24 часа “, в случай че бъде определен - само че не даде детайлности.

Орбан намерено поддържа своя дълготраен съдружник в конкуренцията за Белия дом през 2024 година „ Очевидно е, че Украйна не може да стои на личните си крайници “, сподели Орбан пред унгарския ефирен канал M1 късно в неделя.

„ Ако американците не дадат пари и оръжия, дружно с европейците, тогава войната свършва. И в случай че американците не дават пари, европейците сами не могат да финансират тази война. И тогава войната свършва “.

Той добави, че Тръмп има „ много подробни проекти “ по какъв начин да постави завършек на руско-украинската война

На петъчната им среща в имението на господин Тръмп Мар-а-Лаго някогашният президент на Съединени американски щати похвали госта си. „ Няма по-добър, по-умен или по-добър водач от Виктор Орбан. Той е приказен “, сподели той.

По време на визитата си в Съединени американски щати Орбан не се срещна с сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън, който се чака да бъде главният противник на Тръмп на президентските избори през ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР