Ако 50-ият парламент излъчи правителство, това ще е правителство на

...
Ако 50-ият парламент излъчи правителство, това ще е правителство на
Коментари Харесай

Христо Иванов: ПП-ДБ трябва да мислим за избирателите, да намерим начин да развием коалицията

„ Ако 50-ият парламент излъчи държавно управление, това ще е държавно управление на споделената отвратителност. Пеевски ще употребява властта, а останалите ще споделят резултатите от отвращението на жителите. Борисов се оказа уединено с Пеевски и се гърчи “.

Това се споделя в позиция на Христо Иванов, публикувана във Facebook от „ Да,България “.

Той упреква Борисов, че е взел решението за избори „ и в този момент би трябвало да изясни каква е формулата за ръководство “.

„ Трябва да изясни за какво заложи ориста на България на желанията на Пеевски. Няма никакви условия ПП-ДБ да поддържа държавно управление на Бойко Борисов. Всички допирни точки, свързани с промени, бяха изгорени от ГЕРБ. И когато Борисов се пробва да се кара, да мрънка, да хвърля отговорността върху ПП-ДБ, би трябвало да му се зададе единствено един въпрос: „ Правителство имаше, имаше работеща формула, за какво я счупи, с цел да ни закара на избори? “ ПП-ДБ би трябвало да мислим за гласоподавателите, да намерим метод да развием обединението и да я надградим. За да покаже обединението, че може да разбере посланието на гласоподавателите и да се промени “, се споделя в позицията
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР