Акаунтът на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп в Туитър

...
Акаунтът на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп в Туитър
Коментари Харесай

Блокираха завинги акаунта на Тръмп в Туитър

Акаунтът на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Туитър е блокиран за непрекъснато. Това изказване е направено от администрацията на обществената мрежа.

Причината за блокирането е „ заплахата от нови апели за принуждение “.

„ След деликатно обсъждане на последните изявления на @realdonaldtrump и подтекста, който го заобикаля, ние замразихме акаунта за непрекъснато заради риск от по-нататъшно подбудителство към принуждение “, - се споделя в известие до администрацията на обществената мрежа.

По-рано на Тръмп, който неотдавна беше блокиран в Twitter, Фейсбук, Instagram и Twitch, бе препоръчано да сътвори сметки в съветските обществени мрежи Odnoklassniki и VKontakte.

Блокирането на Тръмп в обществените мрежи стартира, откакто навалица от хиляди поддръжници на политика проведоха митинги във Вашингтон на 6 януари против резултатите от президентските избори, водени от демократа Джо Байдън.

Някои от протестиращите нахлуха в Капитолия, където Конгресът утвърди резултатите от президентските избори в страната. В резултат на това четирима души бяха убити по време на митингите.

Тръмп беше подложен на критика, че не приканва своите последователи да изоставен постройката на Капитолия, а единствено ги приканва да се държат спокойно

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР