Акаунтът на Доналд Тръмп-младши в Twitter беше хакнат в сряда

...
Акаунтът на Доналд Тръмп-младши в Twitter беше хакнат в сряда
Коментари Харесай

Синът на Тръмп обяви в Туитър, че баща му е починал

Акаунтът на Доналд Тръмп-младши в Twitter беше хакнат в сряда сутринта, 20 септември, и залят с поредност от странни изявления.  " С огорчение оповестявам, че татко ми Доналд Тръмп умря. Ще се кандидатирам за президент през 2024 година ", гласи първата обява в обществената мрежа X, известна преди като Twitter.

Освен това хакерът от акаунта на сина на Тръмп направи още няколко изявления за Северна Корея и изпълнителния шеф на X Илон Мъск, съобщава Daily Mail.

Няколко други туита съдържаха хули.



Прессекретарят на най-големия наследник на някогашния президент Доналд Тръмп, Андрю Сурабиан, сподели в личния си туит, че изявленията са резултат от хакване.

По-малко от половин час след публикуването на изявленията, хакерът е оголен и Тръмп-младши си връща контрола над акаунта си, като изтрива изявленията.

" Не желая Доналд Тръмп-младши да си върне акаунта – всичко е прекомерно занимателно ", пошегуваха се по негов адрес братът и междинният наследник на Тръмп Ерик Тръмп.

Припомняме, че на 13 май синът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява фотография в своя Instagram, на която е изобразен президентът на Украйна Володимир Зеленски по бански. 

На фона на колажа има и фотография на президента на Съединени американски щати Джо Байдън с доларови банкноти. По този метод Тръмп младши разкритикува решението на Белия дом да изпрати 40 милиарда $ на Украйна в миг, когато страната изпитва дефицит на бебешка храна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР