Акашовите записи са космически досиета, невидими и труднодостъпни за обикновения

...
Акашовите записи са космически досиета, невидими и труднодостъпни за обикновения
Коментари Харесай

Акашовите записи пазят информация за всички наши прераждания

Акашовите записи са галактически досиета, невидими и труднодостъпни за елементарния човек. Представете си голяма виртуална библиотека, където е съхранена цялата информация за всяко създание, живяло в миналото във времето.

В Акашовите записи се запечатва всяка наша мисъл, изречена дума и деяние. Те съхраняват данни освен от сегашния ни живот, само че и от всички наши прераждания. Както и бъдещи последствия (уроци), през които ще би трябвало да преминем вследствие на изборите ни, направени в сегашното. Акашовите записи запечатват както положителните, по този начин и неприятните ни страсти, слова и действия. Но осведомени с тях настояват, че в самобитните небесни летописи няма присъди или наказания. Те са просто запис на пътуването на всяка душа в безкрайността.

За първи път в актуалната история Акашовите записи се загатват от съветската окултистка и писателка Елена Блаватска. Рускинята твърди, че научила за тях от тибетски монаси, съгласно които тайнствените записи могат да бъдат открити в „ акаша “. Акашът в действителност е етера - петият детайл. Този пети детайл на пространството се смята за главен основател на действителността, от която се заражда всичко останало. В това число и материята.
Немският метафизик Рудолф Щайнер също поддържа тезата, че всяка мисъл, дума и постъпка на индивида оставя диря в етерното пространство. Всъщност Акашовите записи към този момент епохи наред са обект на внимание освен за езотериката, само че и за науката. Съвременният маджарски физик Ървин Ласло преглежда деликатно концепцията за акаша и стига до заключението, че в това мистично пространство са заложени шаблони за човешки идеали като естетика и душевно успокоение.
Изследователите на Акашовите записи постоянно вършат отпратка и към библейската „ Книга на живота “. Тя за първи път се загатва в Стария завет. Според писанието, на небето се води запис на всеки живот и точно от тези записи душите се преценят.
Достъпът до Акашовите записи не е доста елементарен за елементарния човек. Особено в случай че той е воден само от любознанието да разбере каква информация се съхранява в небесното му досие. Затова пък има доста Учители, медиуми, шамани, напреднали йоги, монаси и други надарени със свръхспособности хора, които биха могли да ни оказват помощ за това. Неслучайно във всеки интервал от човешкото битие и развиване тук - на Земята се изпращат отдадени персони, които да поведат останалите напред.
Сред най-популярните персони, имали достъп до Акашовите записи, се подреждат имената на великия Нострадамус и на известния американски медиум Едгар Кейси. Хората, осведомени с енергийните летописи, споделят, че тези от нас, които също желаят да доближат до своите етерни досиета, могат да го създадат благодарение на хора като тях. Но това не е единственият метод. Могат да се свържат с ангели и други светли същества, както и посредством сънищата си. На помощ тук идват и множеството клипчета с сходна устременост, които могат да бъдат открити в YouTube и други платформи в мрежата. Но опитите да се надникне в мистичните летописи, не всеки път са сполучливи. Особено първоначално. Важно е да не се отхвърляме и да продължаваме да пробваме – без упования и с нужното самообладание.
Ето няколко съвета по какъв начин да улесните процеса и да достигнете по-успешно до персоналните си Акашови записи:Решете какво тъкмо желаете да знаете. Дефинирайте допустимо най-точно своето желание и въпрос. Знайте, че няма неверни, нито глупави въпроси и планове. Можете да попитате за всичко, което ви вълнува в този миг или по принцип. Когато сте подготвени с въпроса си, помолете всички сили, управления, същества и източници да ви дойдат на помощ и да се разкрият пред вас. Дори и тези, за които не сте чували и не познавате все още.Използвайте желаната от вас медитативна процедура. Навлезте в процеса без да бързате. Дайте си време да се отпуснете, да успокоите мозъка и мислите и да канализирате силата си. Помолете да ви бъде позволен достъп до записите по отношение на въпроса, който имате. Останете в отворено, възприемчиво положение, позволявайки на информацията да влезе в съзнанието ви. Тя може да е зрителна, слухова, под формата на лидер или ангел или някакво възприятие, чувство, носещо информация. Ако се свържете с някое създание – попитайте го за името му и пояснете, че търсите достъп до Акашовите летописи по отношение на вашия въпрос. Когато прецените, прекратете сесията и отделете време да запишете резултатите от извършения опит. Дали сте получили достъп и какво сте научили от него. Дори да не сте съумели – запишете своите мисли, усеща, страсти. Това може да ви е потребно за в бъдеще. Имайте поради, че връзката с космичните канали се отваря и е по-силна вечер.
Разбира се, множеството хора не имат вяра в съществуването на Акашовите летописи. Мнозина гледат с подигравка и отхвърлят настойчиво, че сходно нещо е допустимо. По-прагматично настроените натури не имат вяра на нищо, което не могат да видят с очите си или да пипнат с ръка. А пък една огромна част от човечеството въобще в никакъв случай не е чувало за сходни галактически явления и са доста надалеч от нещата, за които приказваме. Но специалисти в региона настояват, че без значение дали имаме вяра или не, нашите Акашови записи не престават да запечатват всяка секунда от живота ни. 
Прочетете тук още забавни публикации на Екатерина Ангелова
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР