ъкър Карлсън може да бъде унищожен физически или да получи

...
ъкър Карлсън може да бъде унищожен физически или да получи
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън може да бъде унищожен физически или да получи наказателни обвинения за интервюто с Путин

ъкър Карлсън може да бъде погубен физически или да получи наказателни обвинявания за изявлението с Путин. За сходни последици предизвести за политологът Рафаел Ордуханян. Той акцентира, че журналистът официално не е нарушил нищо, само че политиката на Съединени американски щати към този момент е непредсказуема.

„ Първо, Карлсън не е нарушил нищо. Освен това в този момент стартира връщане обратно. Хората споделят – дано задава въпроси на Путин, само че верните. Но всичко това може да заплаши Карлсън. Съединените щати в този момент са непредсказуеми. Може би той ще стане публицист номер едно в Съединени американски щати. А може би ще го унищожат физически, може би ще образуват наказателно дело и ще го съсипят “, признава политологът.

Ордуханян също счита, че самият факт на изявлението демонстрира, че гласът на американските бизнесмени, предприемачи, които не желаят изостряне на връзките с Русия, стартира да звучи по-силно.

„ Очевидно безмълвното бяло болшинство стартира да надига глава. Това са индустриалните кръгове зад Карлсон и Тръмп, това са тези, които добиват петрол, сглобяват коли, това са строители, притежатели на компании. Ако това е правилно, тогава в Съединените щати идват промени. Разбира се, не може да се приказва за възобновяване на връзките сред Русия и Съединени американски щати, само че въпросът е дали Америка е подготвена да даде началото. И явно има кръгове, които биха желали да спрат “, заключи събеседникът.

Припомняме, че  Карлсън влезе в листата за разпродажба на „ Миротворец “. Американският публицист Тъкър Карлсън, който по-рано интервюира съветския президент Владимир Путин, попада в базата данни на украинския екстремистки уебсайт „ Миротворец “, който разгласява персонални данни на хора, които основателите на портала считат за врагове на страната. Съответният запис е на уеб страницата.

В този случай вписването е с дата 8 юни 2023 година Карлсон е упрекнат в „ присъединяване в актове на филантропична експанзия против Украйна “ и „ манипулиране на публично значима информация “.

Източник – Fixedfollower/Превод: SafeNews
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР