АКАПУЛКО, Мексико (AP) — Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор

...
АКАПУЛКО, Мексико (AP) — Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор
Коментари Харесай

Президентът на Мексико прогнозира пълно възстановяване на Акапулко, но жителите на курорта виждат трудности

АКАПУЛКО, Мексико (AP) — Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор приказва енергично в сряда за възобновяване на Акапулко след урагана Отис, който се разруши в курорта на октомври. 25, убивайки 52 души.

Но някои поданици към момента нямат течаща вода, пречистването на канализацията към момента е незадоволително, тонове отпадък и парчета остават по улиците и малко хотели са изцяло отворени.

Лопес Обрадор предвижда, че в миналото блестящият град на тихоокеанското крайбрежие ще бъде възобновен на 100% до март и твърди, че домовете на доста поданици в този момент са в по-добро положение, в сравнение с преди удара на урагана от категория 5.

„ Без подозрение, през март, 100 (процента) “, сподели президентът на брифинг за вести в Акапулко. „ Къщите на множеството хора в Акапулко в този момент са по-добри, в сравнение с преди урагана. “

Въпреки че стотици тонове парчета бяха отстранени и някои от разрушените, ограбени магазини бяха отворени още веднъж, нещата надалеч не са близки до естественото.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР