Академията за мода отличи водещият на сутрешния блок на bTV

...
Академията за мода отличи водещият на сутрешния блок на bTV
Коментари Харесай

Обявиха Златимир Йочев от БТВ за модна икона

Академията за мода отличи водещият на утринния блок на bTV Златимир Йочев като нова фешън икона и му връчи годишната си премия в категория “Медии ”. Сред другите носители на това отличие през тази година са Илиана Раева и певицата Дара.

“Тази премия не може да се завоюва просто от жена или мъж, който се облича добре, такива има доста. Носителят на оценката би трябвало да е прочут и със своя професионален триумф ”, това изясни проф. Любомир Стойков, ръководител на Академията за мода. Той гостува на Йочев в студиото след връчването на премиите.



Проф. Стойков като цяло поздрави bTV за стила, който постанова в ефира си и напомни, че постоянно лица на малкия екран става носители на премията. Предната година формалната купа за фешън икона завоюва синоптичката и водеща Натали Трифонова.

Йочев особено отдели внимание да разяснява случая с Илиана Раева, която е една от дребното персони, отличени с премията да повторно. Проф. Стойков съобщи, че Раева въздейства на модата освен в България, а и в света с ролята си в художествената гимнастика като цяло. “Тя постоянно е извънредно женствена, само че дружно с това публична ”, разяснява експертът.



Професорът похвали Злати Йочев освен за стила на обличане в ефир, само че и за държанието му като водещ. Стойков, който е учител по публицистика съобщи, че за разлика от доста свои сътрудници, водещият на bTV се пробва да вникне в мнението на гостите си и не ги прекъсва на най-интересното.



“Живеем във време на инфлуенсъри и всички те са в обществените мрежи. Киното и малкия екран обаче си остават същинските инфлуенсъри ”, акцентира ръководителят на Академията за мода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР