Академия за родители ще се проведе на 20-21 май в

...
Академия за родители ще се проведе на 20-21 май в
Коментари Харесай

Най-големият семеен фестивал идва в Пловдив

Академия за родители ще се организира на 20-21 май в Plovdiv Stage Park – най-новата в Пловдив и неповторима за България зона за изкуство и просвета

Организаторите канят бъдещи и сегашни родители и деца на два наситени и ползотворни фамилни дни , в които дружно с 80+ експерти, организации и креативен школи, ще могат да получат потребни препоръки и насоки за родителството, да се забавляват и да бъдат дружно със фамилиите си. Входът е свободен .

През майския уикенд гостите на събитието ще могат да:
Чуят 10+ лекции за бъдещи майки и бащи – експерти от Пловдив и цялата страна ще приказват за всичко от подготовката за раждане, през първите грижи и другарство с бебето; Да получат насоки по 15+ тематики за сегашни родители – по какъв начин да приказваме за сложните тематики с децата, по какъв начин да бъдем уверени родители, родителската виновност, екранното време, акомодацията в детската градина и още много; Да получат препоръки в кътовете за безвъзмездни съвещания от логопеди, психолози, експерти ранно детско развиване, консултанти по детски сън, ерготерапевти и още доста. А най-малките посетители на събитието ще могат да се катерят, да се включат в креативен и научни ателиета, да играят настолни игри и още доста, измежду зеленината на Plovdiv Stage Park ! Редица организации с потребни услуги и артикули за родителите са се подготвили да дават отговор на всички въпроси, както и доста дарове.
Във фестивалната зона се оферират храни и питиета, има места за пикник и хамаци, а зелената хладина на Младежки рид разрешава фамилиите и гостите на града да прекарат целия ден на Фестивал Академия за родители!

Събитието е част от дълготрайният културен календар на съдружие Търговска колегия Инкубатор и се организира на територията на Plovdiv Stage Park – Младежки рид.

За повече информация: www.parentacademy.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР