Академия за Човека е най-значимото, мащабно, отговорно и национално перспективно

...
Академия за Човека е най-значимото, мащабно, отговорно и национално перспективно
Коментари Харесай

Академия за човека на Камджалов с три основни направления: наука, изкуство, спорт – ум, сърце, тяло

Академия за Човека е най-значимото, огромно, отговорно и национално перспективно обществено създание в 13-годишната история на фондация «Йордан Камджалов», чиято задача от първия момент е посветенасамо и само на ЧОВЕКА и неговия капацитет. Това е концепция, позната още от античността, която зрее и се приготвя за реализация в нашия екип близо 10 години.

 

Академия за Човека обгръща три съществени посоки: просвета, изкуство, спорт - разум, сърце, тяло, като си слага за цел да работи за осъществяване на многостранния капацитет на Човека. Звездни преподаватели ще работят с участници от всички възрасти, водени от устрема за създаване на здрави персони за едно по-здраво общество.

 

Интердисциплинарния образован център ще образова хора от всички възрасти (от 7 до 107 години), като залага на революционен самостоятелен метод. Академия за Човека ще се води от знакови интернационално приети персони и педагози.

 

Те ще работят както с тези, които са намерили своята пристрастеност и знаят тъкмо в коя област желаят да се развиват, по този начин и с тези, които към момента търсят своето амплоа. За всички тях ще бъдат препоръчани самостоятелни интердисциплинарни стратегии, стимулиращи цялостното развиване и общата просвета и образование.

 

Цялостен метод за съграждане на здрави персони и крепко общество. Дисциплини: - Наука: математика, физика - Изкуство: доктрина на музиката, пиано, цигулка, ударни принадлежности, танци - Спорт: шахмат, тенис на маса

 

Част от менторите:

 

- Теодосий Теодосиев – матемитика и физика. Един от най-успешните педагози въобще. Учител на безспорни олимпийски първенци.

 

- Благородна Танева – цигулков възпитател. Над 800 интернационалните награди на нейните ученици.

 

- Проф. Нева Кръстева – най-изявеният органист в страната. Mузиковед и композитор. Куратор на ACADEMIA MUSICA.

 

- Йордан Камджалов – диригент. Над 10 интернационалните оценки.

 

- Теодора Кирова - европейски първенец по тенис на маса.

 

- Белослава Кръстева – шахматист. Гросмайстор за дами, европейски екипен първенец при дамите.

 

Интердисциплинарен образован център Академия за Човека е идея, за която виждаме проекти и вероятности най-малко до 2050 година.

 

- Откриване на Богоявление - 06.01.2024

- Начало на образователни занятия - 02.2024

 

Записвания: [email protected]

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР