Академия BULATSA обявява от днес пролетната си кампания за набиране

...
Академия BULATSA обявява от днес пролетната си кампания за набиране
Коментари Харесай

BULATSA набира кандидати за ръководители на полети

Академия BULATSA афишира от през днешния ден пролетната си акция за набиране на претенденти за  ръководители на полети.

Както всяка година, Директива за птиците РВД кани всички искащи да се образоват за специалността да подадат документи online на уеб страницата на предприятието до 30 април 2024 година в това число. След тази дата приемът продължава, само че позволените в подбора ще бъдат пренасочвани за есенната сесия в края годината.

За да бъдат признати за образование, претендентите би трябвало да преминат сполучливо пет стадия на асортимент. Задължително условие е висше обучение – с минимална просветителна степен „ бакалавър “, без значение от специалността.

Първият стадий от подбора е банкет на документи, след което претендентите, които дават отговор на условията, ще се явят на тест FEAST (First European Air Traffic Controller Selection Test), който се организира в две елементи. Класираните ще би трябвало да преминат и инспекция за здравна валидност клас 3, на практика извършения на симулатор и заключително изявление.

Сертификат за притежаване на британски език B 2, към този момент не е нужен, защото равнището на езика се прави оценка посредством теста FEAST.

Обучението в Академия BULATSA е две години, през които е обезпечена месечна стипендия.

За да се запознаете с специалността началник на полети, Директива за птиците РВД ще организира „ Дни на отворени порти “ на 20 февруари, 12 март и 2 април 2024 година Желаещите да участват би трябвало да се записват на уеб страницата на компанията.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР