"Академик" /София/ продължава успешното си представяне на свой терен в

...
"Академик" /София/ продължава успешното си представяне на свой терен в
Коментари Харесай

Видабаскет продължава да търси първа победа за сезона

"Академик " /София/ продължава сполучливото си показване на собствен терен в А група и записа втора победа в Спортния комплекс в Правец, над "Видабаскет " с 98:85. Видинчани не престават да търсят първия си триумф в конкуренцията.
Най-силния си мач за сезона досега изигра Цветомир Чернокожев, а ужасно включване от пейката имаше и Георги Дамянов, отчел се с пет тройки в дуела.
Гостите също имаха добра успеваемост от тройката, само че не съумяха да се показват по този начин и в отбрана, с цел да спрат мощното нахлуване на Академик.
В първата част домакините дръпнаха с двуцифрен актив, само че "Видабаскет " не разреши да се стигне до голяма разлика преди почивката. В третата четвърт към този момент Академик се откъсна съществено, като наниза 34 точки за 10 минути, и повече нямаше връщане обратно след 21 точки задатък.
"Видабаскет " съумя единствено още веднъж да понижи изоставането за крайното 98:85.
Най-резултатен за успеха бе Дамянов с 21 точки, Цветомир Чернокожев се регистрира с 20 точки и 11 битки, а Красимир Димитров добави още 20 точки. Теодор Николов вкара 33 за "Видабаскет ", а Атанас Ангеловреализира 17.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР