Академик се наложи с 2:0 над Партизан (Червен бряг) в

...
Академик се наложи с 2:0 над Партизан (Червен бряг) в
Коментари Харесай

„Студентите“ биха Партизан

Академик се наложи с 2:0 над Партизан (Червен бряг) в Свищов. Двубоят е от шестия кръг на Северозападна Трета лига. Герой за „ студентите “ е създателя на двата гола Александър Стоянов. 
 От Свищов: Няма да изневерим на себе си От Свищов: Няма да изневерим на себе си
Домакините започнаха по-добре и имаха превес в началния четвърт час. Пропуснаха обаче опция да открият резултата. После мача стана равносилен. Гостите организираха две контраатаки, които обаче не приключиха с попадение. Началото на втората част беше идентично като първото. Неразбирателство сред вратаря Георги Милчев и Борислав Иванов в 63-ата минута беше осъдено с гол от Александър Стоянов. Малко преди този момент червенобрежкия пазач позволи същата неточност, само че тя остана без съдбовни последици. Изоставащи в резултата, футболистите на Партизан натиснаха. 
 Любомир Иванов: Да продължим сполучливата серия Любомир Иванов: Да продължим сполучливата серия
Играещият треньор Любомир Иванов подаде на Петьо Славчев, само че той се засуети и шанса за равнене на резултата отлетя. Моментално Георги Йорданов подаде на Стоянов, той преодоля Борислав Иванов и реализара втория гол. В оставащото време до края имаше по една заплаха пред двете порти, само че резултата остана неизменен. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР