Академик (Лас Вегас) вдигна купата, като победител в Българиада 2023

...
Академик (Лас Вегас) вдигна купата, като победител в Българиада 2023
Коментари Харесай

Академик спечели Българиада, в чест на Гунди

Академик (Лас Вегас) подвигна купата, като победител в Българиада 2023 в Съединени американски щати. Турнирът е обичаен, като задачата е в него да вземат участие българи от Западния и Източният бряг на Съединени американски щати. Тази година се организира по случай 80 години от рождението на Георги Аспарухов – Гунди. Участваха шест тима. 

По пътя към триумфа, Академик (Лас Вегас) победи първенеца на Съединени американски щати Левски (Чикаго) – след постоянното време резултата беше 1:1, а след дузпите 2:1. Вторият триумф е 2:0 над Балкан (Лас Вегас), воден Самир Селимински, някогашен треньор на Академик (София). Така борбата за купата опълчи Академик (Лас Вегас) против БГ Бистро (Лас Вегас). Този мач е повтаряне на финала от Българиада 2017, който беше в чест на Дан Колов. Сега голове не паднаха в постоянното време, а след дузпите 2:1. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР