Академик Бултекс 99 ще проведе всички свои тренировки в зала

...
Академик Бултекс 99 ще проведе всички свои тренировки в зала
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 влиза в Колодрума

Академик Бултекс 99 ще организира всички свои тренировки в зала " Колодрума " до сряда, когато точно там от 18.30 часа посреща черногорския КК Ибър в извънредно значим мач от Балканската лига. Тази вечер момчетата на Асен Николов ще проведат първо занятие в огромната зала, на следващия ден ще имат две тренировки и в сряда сутринта преди мача – още една. Тогава изискванията в " Колодрума " ще тестват и гостите, които на следващия ден от 18 часа гостуват на Рилски състезател.

Всички в пловдивския отбор са здрави. Димитър Димитров е оздравял от вируса, който в това време повали и Манюъл Джонсън. Американското крило обаче евентуално ще бъде на линия за дуела. Адриян Секулов също е възобновен от контузията и ще бъде разполагаем на старши треньора Асен Николов.

В първия мач от акцията Академик Бултекс 99 победи Ибър като посетител, само че в този момент съставът на противника ще бъде много друг. Оттогава черногорците привлякоха нов треньор – словенеца Мухарем Вугдалич, американския гард Джерълд Симънс, играл предишния сезон за Рилски състезател, американския 206-сантиметров център Морис Джефърс и опитния босненски гард Динко Пелито. В строя ще бъде и Владимир Томашевич, който бе контузен в първата среща.

Ръководството на Академик Бултекс 99 още веднъж приканва почитателите да изпълнят залата и да основат нужната атмосфера, която да поведе тима към успеха. Билетните каси на Колодрума отварят час преди началото на мача – в 17.30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР