Академик Бултекс 99 надви Башкими (Призрен) със 94:86 в реванша

...
Академик Бултекс 99 надви Башкими (Призрен) със 94:86 в реванша
Коментари Харесай

Академик отпадна с победа над Башкими

Академик Бултекс 99 надделя Башкими (Призрен) със 94:86 в реванша от плейофа за влизане във финалната четворка на Балканската лига по баскетбол. Успехът, който видяха към 500 фенове в зала Колодрума обаче не бе задоволителен на студентите, с цел да продължат напред. Възпитаниците на треньора Асен Николов бяха изгубили първия мач с 13 точки разлика. По този метод отборът от Косово продължава напред с разлика от 5 точки от двете срещи.

Така Академик Бултекс 99 не съумя да се класира за финалната четворка от конкуренцията, която ще се организира в Самоков на 14 и 15 април.

Съперник на Башкими на полуфинала ще е домакинът Рилски състезател. В другия полуфинал ще се срещнат македонският Блокотехна и Левски Лукойл. Победителите ще играят край, а изгубилите - мач за 3-то място.

В самия мач Академик Бултекс 99 поведе даже със 17 точки разлика, само че не съумя да я удържи. Три секунди преди сирената пловдивчани имаха офанзива при 10 точки разлика и Димитър Димитров опита пукотевица от тройката, която за жалост беше несполучлива и мачът не съумя да влезе в продължения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР