Акад. Денков е класиран в топ 1% на всички учени

...
Акад. Денков е класиран в топ 1% на всички учени
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ вече могат да покажат предложението си за правителство

Акад. Денков е класиран в топ 1% на всички учени в света. Той е национално благосъстояние. Ако България има късмет подобен човек да направи държавното управление това ще е невиждано. Зз съм доста горделив от неговата кандидатура и тима, който той събра. Това съобщи съпредседателят на " " в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Излязохме след изборите и казахме, че няма да подкрепим държавно управление с първия мандат. С втория ще предложим добър. Водени сме от правила, не от политически покер. Ние взехме решение, че това не е игра. След пет избора единственото, което може да създадем е да водим с по една стъпка напред - предложихме ротация за ръководителя на Народното събрание и правна комсиия, управническа стратегия, а по-късно и кабинет. Ние водим с една стъпка. Основната ни цел е най-сетне да покажем решение за тези хора. Ние осъзнаваме, че се намираме в границите на първия мандат. От към този момент могат да показват държавно управление, означи Петков.

Според Петков пред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и стоят няколко избора. Единият вид е да кажат ние ще предложим наш кабинет и да търсят поддръжка от и. Знам че тази поддръжка не идва гратис. Борисов ще би трябвало да задоволява ползите им, в случай че направи такава коалиция. Вторият избор пред Борисов е да отидем още веднъж на избори, само че това не взема решение нищо. С други думи, Борисов няма да има различен вид с изключение на още веднъж да търси поддръжка от и. Третият избор е кабинетът, който ние предлагаме. Готови сме да разделим властта. Ние сме парламентарна република. Може да има голям надзор в Народното събрание. Правителство на малцинството с цялостен надзор от Народното събрание. Тогава България може да направи значимите крачки - влизане в еврозоната, влизане в шенген, да вземем парите по ПВУ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР