Акад. д-р Добрин Свинаров не е съгласен, че спасението от

...
Акад. д-р Добрин Свинаров не е съгласен, че спасението от
Коментари Харесай

Д-р Свинаров от Александровска болница: Каква ваксина бе, хора, има си българско хапче срещу COVID!

Акад. доктор Добрин Свинаров не е склонен, че спасението от COVID-19 наложително минава през имунизация!

Във време на пандемия, когато всеки приказва за ваксини, България се потвърди в здравната просвета. Наши лекари сформираха лекарство, което оказва помощ против COVID-19, пише Lupa.bg.

Цял екип от лекари, ръководен от акад. доктор Добрин Свинаров, е създател на медикамента. Става въпрос за нещо доста просто – таблетка за смучене.

“Още при започване на пандемията започнахме нашата работа по това лекарство. В него има витамин С, витамин Д, цинк и кверцетин. Това е първата му съставна част. Във втората съставна част се съдържа мелатонин, който е доста богат на антиоксиданти и се употребява във всички лекувания на ковид. ” – споделя доктор Свинаров, който оглавява Клинична маборатория и Клинична фармакология в Александровска болница.

Акад. доктор Добрин Свинаров има свое лекарство за ковид

Другите хора от екипа, създал лекарството, са акад. Богдан Петрунов, проф. Рахамин Шекеджийски и проф. Георги Момеков.

По концепция на акад. Петрунов новият артикул против COVID-19 би трябвало да се съчетае с артикул, комбиниращ микроелементи, поливитамини и четвърт перорална ваксина, която защищава от наслагването на бактериални инфекции.

Изобретението на българските учени е утвърдено от Министерството на здравеопазването и скоро ще излезе на пазара. Д-р Свинаров обаче недоумява за какво се купуват скъпи и недоказани към момента непознати ваксини, вместо да се опитва с български медикамент.

Той твърди, че новото откритие може да се употребява както за профилактика против ковид, по този начин и за лекуване, пише Паралел 42.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР