Аисия заведе невръстните любовчии на екзотична екскурзияАлисия заведе сина си

...
Аисия заведе невръстните любовчии на екзотична екскурзияАлисия заведе сина си
Коментари Харесай

Божинов II, 16, с мама и гадже на Малдивите

Аисия заведе невръстните любовчии на екзотична екскурзия

Алисия заведе сина си и гаджето му на Малдивите за Нова година. Това стана ясно от фотоси, качени в Instagram профилите на компанията, написа Телеграф.



16 -годишния Валери Божинов – младши за сефте демонстрира гадже. Любимата му му е наборка, споделя се Ивет Кочова и е възпитаничка на Националната търговско-банкова гимназия в София.

Явно младата госпожица към този момент е спечелила свекървата на своя страна щом я води по почивки. Не е ясно дали с тях е бил и актуалният обичан на Алисия, който тя ревниво крие. Компанията отпътува за райското място малко преди настъпването на 2024-та. Останаха там към 10 дни.

Именно от Малдивите Валери-младши показва, че се носи на крилете на любовта. Валери – младши и Кочова са към този момент половин година дружно, съдейки по датата – 08.06.2023, която попада в профилите и на двамата.

Влюбените младежи и Алисия отседнаха в едно от най-луксозните места на Малдивите - The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Курортът е под шапката на една от най-известните вериги в света " Мариот ". Разположен е във водата в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Баа, заобиколен от Индийския океан, където цената на нощувката не пада под 2000 лв..

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР