Airbus намери нов начин да удовлетвори пътници, които искат да

...
Airbus намери нов начин да удовлетвори пътници, които искат да
Коментари Харесай

Airbus ще предлага легла на самолетите си

Airbus откри нов метод да удовлетвори пасажери, които желаят да поспят и да обтегнат крайници - само че ще би трябвало да го извършите в карго отделението.

Европейският производител на самолети, дружно с френската Zodiac Aerospace, сътвори каюти за своите A330. Авиолиниите ще ги получат след 2020 година.

Миникабините ще бъдат в карго отделението и са по този начин проектирани, че няма да трансформират процеса по товарене на багаж и други артикули. Авиолиниите пък ще могат да вадят модула и да го заменят с естествени контейнери.

" Вече получихме положителна реакция от няколко авиолинии ", споделя Джоф Пинер, който оглавява плана.

Първите фотоси, предоставени от двете компании, демонстрират редове от кревати на две равнища от едната страната на коридора. Обмисля се и опция за отделяне на по-големи места за фамилии, медицински грижи или даже срещи.

Пътниците ще могат да си закупят билет за обикновено място и да доплатят за легло, до което ще могат да стигнат посредством стълби.

Освен на новите Airbus A330, авиолиниите ще могат да поръчат такива модули и за други модели, които ще бъдат преоборудвани. В момента от модела има към 1 300 самолета, които фирмите употребяват - в това число Lufthansa, Air China и Etihad Airways.

 

money.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР