Airbnb забранява използването на вътрешни камери за сигурност, обявиха от

...
Airbnb забранява използването на вътрешни камери за сигурност, обявиха от
Коментари Харесай

Airbnb забранява използването на вътрешни охранителни камери

Airbnb не разрешава потреблението на вътрешни камери за сигурност, оповестиха от платформата за краткосрочно отдаване чартърен, оповестява CNN, представени от БТВ. 

Досега това Airbnb позволяваше на домакините да имат вътрешни охранителни камери в общите елементи, стига устройствата да са ясно упоменати на страницата на обявата и да са сложени на забележими места в дома.

Вътрешните охранителни камери обаче в никакъв случай не са били позволени в пространства като спални и бани.

Актуализацията, оповестена в понеделник, разяснява, че вътрешните камери за сигурност към този момент са неразрешени във всяка публикация, без значение от тяхното местонахождение.

" Нашата цел беше да създадем нови, ясни правила, които дават на нашата общественост по-голяма изясненост по отношение на това какво да чака от Airbnb ", сподели Джунипър Даунс, началник на политиката на общността и партньорствата на Airbnb.

Даунс добави, че новата политика е основана след съвещания с посетители, домакини и специалисти по поверителността.

Компанията акцентира, че по-голямата част от обявите в Airbnb сега не оповестяват за съществуване на охранителна камера, което значи, че актуализацията на политиката би трябвало да засегне единствено дребна подгрупа от хостове.

Домакините, които сега имат вътрешни охранителни камери, би трябвало да ги отстранен до 30 април. След тази дата хост, който наруши новата политика, може да понесе последици, в това число унищожаване на акаунт от платформата.

Външните камери за сигурност ще продължат да бъдат позволени в Airbnb. Домакините обаче ще би трябвало да разкрият съществуването и местоположението на всевъзможни външни камери на гостите, преди да резервират.

Използването на вътрешни камери за сигурност в описите на Airbnb от дълго време провокира отчаяние у пътуващите, употребяващи платформата. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР