AI стратегия, базирана на отворена платформа, променя битиетоПродуктите и услугите

...
AI стратегия, базирана на отворена платформа, променя битиетоПродуктите и услугите
Коментари Харесай

LG вижда живота по-свободен с изкуствения интелект

AI тактика, основана на отворена платформа, трансформира битието

Продуктите и услугите от гамата ThinQ вкарват в приложимост съществено знание, комуникирайки между тях и употребявайки технологии за изкуствен интелект

„ Мисли умно, бъди свободен: да живееш по-свободно, с помощта на изкуствения разсъдък “ – под този наслов висши мениджъри на LG ще показват визията на компанията по време на ревюто IFA 2018 в Берлин в края на август.

С оглед на възхода на всичко, обвързвано с изкуствения разсъдък, основният изпълнителен шеф Джо Сеонг-Джин ще даде вътрешна информация за това по какъв начин AI тактиката на компанията, основана на отворена платформа, ще промени живота на консуматорите.

Главният механически шеф – доктор И.П. Парк пък ще покаже по какъв начин тази технология се преражда всеки ден в артикули от бита като хладилници, тв приемници и перални и по какъв начин отворената тактика за изкуствен интелект на LG ще е в интерес на консуматорите, с помощта на това, че се концентрира върху контрола и удобството.

40 години деец в LG, Джо Сеонг-Джин има вяра, че изкуственият разсъдък може да бъде употребен на потребителския пазар най-много посредством домакинските уреди. Като човек минал през основни позиции в бизнеса на LG с домашен уреди, той схваща овреме, че уредите се асоциират с домакинска работа – сфера, в която огромните нововъведения занапред предстоят.

В края на 2017 година компанията разви марката ThinQ, с цел да разпознава всичките си домашен уреди, потребителска електроника и услуги, които употребяват изкуствен интелект. Продуктите и услугите от гамата имат способността да вкарват в приложимост съществено знание, комуникирайки между тях и употребявайки технологии за изкуствен интелект както от външни сътрудници, по този начин и от личната AI технология на LG – DeepThinQ.
още по тематиката
Преди година корейската компания откри Лаборатория за изкуствен интелект в Сеул, с цел да може да събере на едно място всички свои изследвания за AI в технология, която разпознава, извлича и се учи от глас, видео и датчици.

Лабораторията способства за развиване на първия в света климатик, който научава околната среда. Следващите нововъведения в региона ще забележим интегрирани в умни хладилници, перални и роботизирани прахосмукачки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР